Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Петербурзі судитимуть Мадонну

Четвер, 11 жовтня 2012, 09:27

Московський райсуд Петербурга в четвер почне розглядати позов до співачки Мадонни й організаторів її концерту в північній столиці.

Засідання призначене на 15:00 за київським часом, повідомив представник позивачів Олександр Почуев, передає "Інтерфакс".

Позов складений Профспілкою громадян Росії й низкою інших громадських об'єднань.

У ньому вимагають стягнути з Мадонни й організаторів концерту 333 млн рублів за образу почуттів віруючих і культурних устоїв жителів міста.

До позовної заяви додані відеозаписи, де, стверджували в Профспілці, видно як Мадонна топче православний хрест і просить підняти руки з рожевими браслетами.

У серпні Московський райсуд Петербурга прийняв позов до Мадонни.

Як відомо, на своєму концерті у Петербурзі Мадонна висловилась проти прийняття міським парламентом Санкт-Петербурга закону про заборону пропаганди гомосексуалізму.

Виконуючи пісню "Human nature", Мадонна зняла сорочку й продемонструвала голу спину з написом "No fear" ("Немає страху"), а також показала глядачам плакат із кольорами веселки, на якому був написаний такий же заклик.

Вона також закликала всіх на знак підтримки секс-меншин підняти руки з рожевими браслетами, які роздавали перед концертом. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: