Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

КОРОЛЕВСЬКА СУДИТЬСЯ З СОЦІОЛОГАМИ ЧЕРЕЗ РЕЙТИНГ

Четвер, 11 жовтня 2012, 14:42

11 жовтня Партія Наталії Королевської "Україна – Вперед!" подала до суду заяву проти Фонду "Демократичні ініціативи" та ТОВ "Київський міжнародний інститут соціології ЛТД".

У заяві Королевська вимагає спростування інформації щодо рейтингу партії, повідомляє прес-служба "України – Вперед!".

За словами представника політичної сили, юриста Олександри Павленко, партія не згодна з оприлюдненим відсотком громадян, які на думку цих організацій, готові підтримати партію на виборах.

"Ми вимагаємо від суду винести рішення щодо спростування такої інформації", - підкреслила вона.

Павленко додала, що партія хотіла б подивитись на анкети, за якими проводилось опитування, "спонукати суд до аналізу цих анкет, подивитись, чи дійсно ці анкети є достовірними".

Юрист наголосила, що у партії є підстави вважати, що оприлюднені данні є не тільки недостовірними, але й не відповідає дійсності сам факт проведення дослідження.

"А тому партія подала клопотання про вжиття відповідних заходів та заборонити Фонду "Демократичні ініціативи" і "КМІСУ" публікувати будь-які данні, які вони отримали з приводу партії "Україна – Вперед!"", - відзначила вона.

Павленко наголосила, що позов є нематеріальним – його "подано виключно задля спростування недостовірних даних".

Як відомо, за даними КМІС, "Україна – Вперед!" на виборах 28 жовтня може набрати 1,4% і не проходить у Верховну Раду.

Водночас у ЗМІ було опубліковано кілька "соцопитувань" сумнівних компаній, які показували, що партія Королевської проходить в парламент. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...