Ігор Луценко знявся з виборів

П'ятниця, 12 жовтня 2012, 10:26

Ігор Луценко знімається з виборчих перегонів.

Про це він написав у своєму Фейсбуці.

Він також закликав "колег по опозиції переступити через амбіції".

"Друзі, повідомляю, що знімаюся з виборчих перегонів. Нагадаю, я балотувався, щоб – у першу чергу – не допустити Віктора Пилипишина, ставленика влади, у Раду. Цим кроком хочу дати приклад двом моїм колегам-кандидатам по опозиції, підштовхнути їх до об'єднання заради перемоги", - написав Луценко.

За його словами, "якщо усім трьом опозиційним кандидатам по Шевченківському

району Києва (округ 223) – Руслану Брицькому (УДАР), Юрію Левченку (ОО-Свобода) і мені об'єднати зусилля, з'являється серйозний шанс – шанс, можливість – перемогти реального кандидата від Партії Регіонів".

"І навпаки, якщо не залишити проміж нас одного – то через розтягування опозиційних голосів Пилипишин точно переможе", - написав Луценко.

"На жаль, поки жоден з моїх партнерів до цього моменту не допустив можливість свого зняття на користь кого-небудь. Але час іще лишився", - зазначив він.

"В цих умовах я виконав все від мене залежне, щоб Пилипишин програв. Нехай переможе справедливість, і цей кривдник Києва ніколи не отримає депутатської недоторканності, а Партія регіонів – ще один "штик", - вважає Луценко.

Він зазначив, що "тепер відповідальність за 223-й округ – на "Свободі" та "УДАРі", на Левченку та Брицькому".

"Очікую від них кроків, відповідних моєму. Якщо ніхто з них не піде назустріч одне одному, можуть постраждати не тільки виборці Шевченківського району, а й усе місто і вся країна", - написав Луценко.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування