Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Королевська вже хоче саджати соціологів

П'ятниця, 12 жовтня 2012, 22:26

Лідер партії "Україна - вперед" Наталія Королевська виступає за введення кримінальної відповідальності за фіктивну соціологію.

Про це вона заявила в ефірі Шустер Live.

"Ми розуміємо, що боротьба йде вже не за життя, а на смерть. Будь-якою ціною не дати новим політичним силам прийти в парламент", - сказала Королевська.

"Ми вважаємо, що за фіктивні соціологічні дані повинна бути кримінальна відповідальність, що ці маніпуляції починаються вже до дня голосування, і сьогодні хочуть людям розповісти, що партія влади переможе і будуть ось такі результати", - зазначила вона.

Як відомо, раніше партія Королевської подала в суд заяву проти Фонду "Демократичні ініціативи" та ТОВ "Київський міжнародний інститут соціології ЛТД" через соціологічні дослідження, які показали низький рейтинг цієї політичної сили.

У свою чергу директор фонду "Демократичні ініціативи" Ірина Бекешкіна заявила: "Коли говорять про соціологічні війни, про соціологічну вакханалію - це взагалі неправда. Є соціологія і досить рівномірні результати у всіх соціологічних фірм".

"Я не розумію підвищеного інтересу до цієї історії. Це анекдот", - додала вона.

Крім того, президент Київського міжнародного інституту соціології Валерій Хмелько заявив, що рейтинг партії "Україна - вперед" впав з 6% відсотків у червні цього року. У відповідь на це Королевська заявила, що КМІС раніше співпрацював з Юлією Тимошенко.

Раніше "Українська правда" писала про факти публікації результатів опитувань, згідно з якими "Україна - Вперед" набирала 6,7%, проведених сумнівними соціологічними фірмами.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: