Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кличко: більше узгоджувати кандидатів немає часу

Неділя, 14 жовтня 2012, 14:04

Партія УДАР більше не узгоджуватиме кандидатів у народні депутати з жодною політичною силою, оскільки для цього бракує часу.

Про це заявив лідер партії Віталій Кличко на прес-конференції в неділю, передає Укрінформ.

"Ми можемо подати або зняти кандидата тільки до понеділка. У нас, на жаль, вже більше немає часу", - констатував Кличко.

Відповідаючи на запитання, чому раніше його політична сила не узгодила кандидатів із ВО "Свобода", Кличко зазначив, що "Свобода" вже погодила кандидатів із "Батьківщиною".

Водночас керівник центрального виборчого штабу партії Віталій Ковальчук заявив, що УДАР у неділю подасть заяву до ЦВК про відкликання 32 мажоритарних кандидатів.

"Більшість наших кандидатів, відносно яких сьогодні було прийнято рішення, написали відповідні заяви. Але для того, щоб забезпечити правову процедуру, прийняли рішення на з’їзді. Після прес-конференції ми подамо заяву до ЦВК, у якій викладено наше рішення відносно наших 32 кандидатів", - сказав Ковальчук.

За його словами, до ЦВК буде подано саме заяву за рішенням з’їзду, а не окремі заяви кандидатів.

Ковальчук зауважив, що ніяких правових підстав для оскарження рішення з боку кандидатів від УДАРу на сьогодні немає.

На з’їзді у неділю УДАР зняв з парламентських виборів 26 мажоритарних кандидатів на користь колег від Об'єднаної опозиції. Ще шість кандидатів знімаються на підтримку опозиційно налаштованих самовисуванців.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: