Кличко поступається Ар'єву і Донію і просить зняти Терьохіна й Ляпіну

Неділя, 14 жовтня 2012, 14:52

Партія "УДАР" знімає своїх кандидатів на двох округах у Києві.

Про це йдеться в переліку кандидатів на сайті партії, які знімаються "УДАРом" та рекомендуються до зняття "Батьківщиною".

Зокрема, у Києві "УДАР" знімає кандидатів у Святошинському районі: на округу №218 – Олександра Сергієнка та користь Володимира Ар'єва, №219 – Сергія Федорченка на користь Володимира Бондаренка.

На Київщині на окрузі №92 (м. Узин) знімається Олександр Канюра на користь Віктора Світовенка, №93 (м. Миронівка) – Костянтин Бриль на користь Уляни Мостіпан, №94 (м. Обухів) – Сергій Морозюк на користь Віктора Романюка.

В окрузі №13 на Вінничині Олег Побережний знімається на користь Миколи Катеринчука, в окрузі №88 (Івано-Франківська область) – Володимир Довганюк на користь Олеся Донія.

На Львівщині в окрузі №121 Олександр Старовойт знімається на користь Романа Ілика, №122 – Ігор Самардак на користь Василя Пазиняка, №124 – Андрій Сенюк на користь Степана Курпіля.

Водночас натомість УДАР пропонує зняти в Києві 7 кандидатів на користь своїх представників.

Зокрема, в окрузі №211 – Сергія Терьохіна на користь Миколи Бабенка, №214 – Юрія Ганущака на користь Віктора Чумака, №216 – Ксенію Ляпіну на користь Олексія Давиденка, №217 – Олександра Бригинця на користь Юрія Крикунова, №220 – Олександра Чорноволенка на користь Івана Фіщенка, №221 – Леоніда Ємця на користь Ярослава Діденка, №222 – Дмитра Андрієвського на користь Рени Назарової.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування