Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Батьківщина" про відео з Тимошенко: Янукович перейшов норми моралі

Вівторок, 16 жовтня 2012, 19:15

У "Батьківщині" впевнені, що провокаційний і змонтований ролик, на якому екс-прем'єр Юлія Тимошенко займається спортом і ходить, розмітила в інтернеті влада.

Про це йдеться в офіційній заяві партії, яка розміщена на офіційному сайті політсили.

"Сьогодні в мережу Інтернет було вкинуто провокаційний та змонтований відеоролик, на якому у лікарняній палаті, де відбуваються фізіотерапевтичні процедури, нібито Тимошенко займається фізкультурою", - заявили в партії.

"Про можливість таких брудних провокацій захисник Тимошенко Сергій Власенко попереджав ще декілька тижнів тому. Суть цієї провокації, за задумом українських послідовників Геббельса, проста: змонтувати реальні та постановочні кадри, змішати брехню та правду", - вважають в "Батьківщині".

"Водночас постає закономірне питання до керівників пенітенціарної системи: звідки взялися кадри із лікарняної палати та нібито з фізіотерапевтичного кабінету, адже за вашим твердженням ніяких записів у лікарні, тим більше при проведенні лікувальних дій, не проводиться?", - зазначають соратники Тимошенко.

"Відповідь на це питання проста: нам, всьому суспільству в черговий раз збрехали. Як брехали і тоді, коли запевняли, що відсутнє відео з побиттям Тимошенко, коли її примусово перевозили до лікарні", - додали в партії.

"Ми звертаємо увагу світової демократичної спільноти на неприпустимості встановлення цілодобового відеоспостереження за Тимошенко, на аморальності та протизаконності таких дій. За особистою вказівкою Віктора Януковича цілодобові відеокамери встановлені не лише в лікарняній палаті лідера опозиції, але й у туалетній та душовій кімнаті, а кадри з них оприлюднюються у мережі Інтернет та на телебаченні", - йдеться в заяві.

"Таким чином, Янукович перейшов не лише межу закону, а й будь-які норми моралі та етики, за якими певні особливості приватного життя політиків перебували за межею публічної уваги, та легітимізував адекватні дії опонентів щодо публікацій фактів з його особистого життя", - вважають в "Батьківщині".

Партійці вимагають від Генпрокуратури "порушити кримінальну справу, виявити авторів провокації та притягти їх до відповідальності, ми вимагаємо припинити тортури над Тимошенко, демонтувати відеоспостереження".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування