Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міліція перевіряє версію "регіонала" Яценка про замах

Середа, 17 жовтня 2012, 10:29

Міліція відпрацьовує версію, що ДТП за участю машини штабу депутата й кандидата в депутати Антона Яценка сталося через спробу замаху на нього.

Про це повідомила речниця УМВС у Черкаській області Наталя Таран, передає ТСН.

"Дана версія, яка була озвучена в ЗМІ, розглядається і відпрацьовується правоохоронцями. До неї уважно ставляться і в рамках цієї кримінальної справи, яка була порушена", - сказала вона.

Як повідомлялося 13 жовтня, на Черкащині сталася ДТП за участю агітаційного мікроавтобуса народного депутата від Партії регіонів і кандидата в нардепи Антона Яценка.

Самого Яценка на місці аварії не бачили, але за кілька годин після ДТП кандидат у депутати заявив, що у цьому ДТП його намагалися вбити. В якості аргумента він вказував на те, що на місце пригоди через 10-15 хвилин приїхав кандидат, який балотується на його окрузі.

"КАМАЗ, який віз зерно і фактично, на мою думку, міг спричинити цю аварію, належить людині, яка, за даними деяких ЗМІ, може знаходитися під контролем кандидата в депутати", - говорив Яценко.

У міліції прийняли аргументи депутата, який цікавився, звідки в опонентів інформація про ДТП, адже вони були на місці фактично через 10-20 хвилин.

"Я хочу, щоб це перевірили, чи це замах на вбивство нардепа і кандидата в депутати, чи то просто, ну, випадкова річ", - зазначав Яценко.

Як відомо, 1 вересня з'явилася інформація про ДТП, яке нібито спричинив автомобіль Яценка. Однак нардеп заявив, що не був на місці події, автомобіль належить його сестрі, а за кермом був інший чоловік. Пізніше експертиза підтвердила, що Яценка не було в авто.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування