Чечетов із однопартійцем піарився подарунками у дитсадку

Середа, 17 жовтня 2012, 17:30

Кандидати в депутати від Партії регіонів Михайло Чечетов і Станіслав Прокопенко роздавали в дитячому садку на Чернігівщині подарунки малятам.

Про це повідомляє громадянська мережа ОПОРА.

12 жовтня кандидат у депутати по виборчому округу №206, перший заступник голови Чернігівської облдержадміністрації Станіслав Прокопенко відвідав село Раїще в області у рамках відкриття дошкільного навчального закладу "Левеня".

Із ним приїхав і нардеп Чечетов, який іде на парламентські вибори за списком Партії регіонів. На врочистостях був присутній і голова сільської ради Олександр Лепа.

Голова Чернігівської районної держадміністрації Микола Кудрик перед громадянами дякував "регіоналам" за подарунки і закликав присутніх підтримати їхні кандидатури.

"Я сьогодні хочу від всіх вас, від громади нашого району подякувати за такий щедрий подарунок і нашого народного депутата Михайла Чечетова, нашого майбутнього депутата Станіслава Миколайовича Прокопенка. Адже подарунок, який вони сьогодні здійснюють для наших дітлахів, його не оцінити ніякими грошима", - сказав він.

"Спасибі вам за подарунки, які ви привезли нашим дітлахам… Якщо такі люди підтримують владу, підтримують наших людей, вони достойні представляти нас, виборців, у Верховній Раді", - заявив також Кудрик.

Після цього і Чечетов, і Прокопенко роздавали дітям подарунки.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News