Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Герман про "гомосексуальний" закон: може Європі треба буде до нас дослухатися

Четвер, 18 жовтня 2012, 19:54

Партія регіонів буде шукати компроміс в питанні прийняття закону щодо протидії пропаганди гомосексуалізму.

Про це повідомила в прес-центрі партії його офіційний керівник, радник президента Ганна Герман, яку цитує УНІАН.

Вона зазначила, що в цьому питанні Партія регіонів буде завжди дотримуватися того стандарту, який їй диктує інтерес українського народу.

"І той стандарт не буде нам диктувати ніхто. А буде диктувати наш народ, наші люди", - наголосила політик.

"Ми дуже звикли до чужих стандартів - я не говорю в даному випадку лише про цю проблему… Я говорю про стандарти. Про те, що ми - древня нація, древній народ, і в нас є право мати свої стандарти, свої традиції, свою мораль й уміти її відстоювати та захищати", - заявила Герман.

"Безперечно, ми не можемо не враховувати світових стандартів. Ми будемо шукати компроміси, ми будемо шукати гармонію зі світовими стандартами", - зазначила політик.

"Але українці теж мають право на власні стандарти. І, може, прийде час, коли Європа буде дослухатися до українських стандартів, а не ми до їхніх", - резюмувала радник президента.

Як відомо, Верховна Рада 2 жовтня проголосували в першому читанні за законопроект про внесення змін до деяких законодавчих актів (щодо захисту прав дітей на безпечний інформаційний простір).

Автори законопроекту пропонують встановити відповідальність за дії, що пропагують стосунки сексуального характеру між особами однієї статі, зловживання свободою діяльності друкованих ЗМІ чи використання теле- та радіоорганізацій для пропаганди гомосексуалізму.

Крім того, автори законопроекту пропонують доповнити статтю Кримінального кодексу про покарання за ввезення, виготовлення або розповсюдження творів, що пропагують культ насильства, жорстокості, расової та національної чи релігійної нетерпимості і дискримінації, положенням про таких діях щодо поширення гомосексуалізму.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: