Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Борисполі пограбували штаб "УДАРу", в Ірпені побили агітатора

П'ятниця, 19 жовтня 2012, 13:30

У ніч на п’ятницю в Борисполі було пограбовано приміщення окружного виборчого штабу партії "УДАР".

"Цієї ночі в приміщення виборчого штабу "УДАРу", що знаходиться у центрі Борисполя, вдерлися невідомі, які попри протидію охоронця винесли з офісу партійне майно – документацію та ноутбуки, а також понищили агітаційні матеріали кандидата у депутати від партії "УДАР" Кирила Поліщука", - повідомляє прес-служба партії.

Партійці викликали на місце події працівників міліції, які склали протокол огляду та опитали очевидців. Наразі розглядається питання порушення кримінальної справи за даним фактом.

У партії цей інцидент однозначно пов’язують із виборчим процесом.

На викрадених комп’ютерах містилася повна інформація про членів ДВК та спостерігачів від "УДАРу", які повинні працювати на 98 виборчому окрузі у день голосування, а також інструкції для активістів партії стосовно протидії фальсифікаціям на виборах.

"В "УДАРі" підозрюють, що пограбування їхнього офісу – справа рук провладного опонента, який особливо занервував після узгодження Кирила Поліщука єдиним кандидатом від опозиційних сил на мажоритарному окрузі № 98", - йдеться в повідомленні.

Прес-служба також повідомляє, що в Ірпені напередодні приїзду лідера партії Віталія Кличка протягом доби знищили всю партійну агітацію в місті, зокрема — усі оголошення про приїзд Кличка в регіон.

За словами представників партії, група молодиків організовано пересувається містом і пошкоджує усю символіку та агітацію "УДАРу", яка потрапляє їм на очі.

Усе це відбувається на фоні тотальних переслідувань та тиску на агітаторів "УДАРу" в Ірпені.

Так, протягом дня молодих людей з символікою "УДАРу" зупиняли працівники правоохоронних органів і під вигаданими приводами запрошували у відділення міліції для на профілактичну бесіду. А тим часом молоду дівчину-агітатора побили невідомі, коли вона роздавала запрошення на зустріч з Кличком.

Після того, як місцеві депутати від "УДАРу" виявили і знешкодили групу людей, які псували агітацію, в Ірпені за представниками "УДАРу" стали їздити чотири мікроавтобуси, в яких сиділи хлопці спортивної статури з вогнепальною зброєю. Невідомі молоді люди залякували агітаторів і погрожували їм фізичною розправою. У той же час міліція Ірпеня ніякого протидії цьому не чинила.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування