У Кличка просять опозицію сховати ніж і обіцяють коаліцію

П'ятниця, 19 жовтня 2012, 18:07

В партії "Удар" заявляють, що кількість брехливої антиреклами сягнула критичної межі.

Про це йдеться в офіційній заяві, оприлюдненій на сайті партії.

За інформацією виборчого штабу "Удару", найближчими днями в Україні з’являться антиударівські біг-борди і провокативні "інформаційні" матеріали.

"Нам дуже прикро, що до цієї інформаційної війни і провокацій долучаються наші колеги по опозиції. Образливі коментарі і безпідставні звинувачення не додадуть нашій співпраці довіри, а нашим колегам - рейтингу і підтримки людей. Адже бруд не породжує чистоти", - зазначив Кличко.

Партія "Удар" звертається до колег по опозиції: не ставайте на один рівень з Партією регіонів.

"Якщо ви пропонуєте руку до співпраці, то чому в іншій тримаєте ножа? Ми давно запропонували відмовитись від взаємної критики і дотримувались цього протягом всієї кампанії. Адже розуміємо, що дії опозиції на взаємне знищення будуть вигідні тільки Партії регіонів", - йдеться в заяві партії.

"Тому не слід витрачати сили і ресурси на боротьбу з "Ударом", знищуючи своїх союзників в майбутньому парламенті. З нас не треба брати розписок і клятв. Ми дотримуємося свого слова і принципів", - зазначили в "Ударі".

"І розраховуємо на взаєморозуміння та повагу від колег по опозиції. Партія "Удар" ніколи не співпрацювала з партією влади і не робитиме цього, а в будь-якому разі сформує коаліцію з демократичними силами", - наголошується в заяві партії.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування