Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Кременчуці трьох міліціонерів звільнили за п’яну стрілянину

Вівторок, 2 жовтня 2012, 23:15

У Полтавській області з органів внутрішніх справ звільнено трьох міліціонерів, які брали участь у бійці в місті Кременчук 26 вересня.

Про це повідомили у відділі з питань зв'язків з громадськістю УМВС України в Полтавській області, передає УНІАН.

За їх даними, комісія УМВС, яка здійснювала службову перевірку за фактом участі в бійці 26 вересня працівників міліції Кременчука, завершила свою роботу. За матеріалами службової перевірки наказом УМВС України в Полтавській області трьох міліціонерів звільнили з органів внутрішніх справ.

Подальше розслідування інциденту проводить прокуратура.

Як відомо, 26 вересня, о 23.50, до чергової частини міліції з хірургічного відділення першої міськлікарні надійшло повідомлення, що до них з вогнепальними пораненнями доставлено двох жителів Кременчука.

Як повідомив прокурор міста Тимофій Кодола, постраждалі розповіли, що коли вони проходили в районі площі Незалежності в центрі міста побачили трьох чоловіків, які розпивають спиртне. Чоловік з компанії брутально висловився на їх адресу, коли вони проходили повз них.

Один з постраждалих розвернувся, аби уточнити чи йому було адресовано висловлювання, а у відповідь одержав постріли з пістолета гумовими кулями.

Пізніше з'ясувалося, що чоловіки, які розпивають спиртне, були міліціонерами, які на той момент були не на службі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: