Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров хоче загнати студентів у будзагони

Понеділок, 22 жовтня 2012, 20:27

Глава Партії регіонів, прем'єр Микола Азаров вважає вартою уваги ініціативу відновлення роботи студентських будзагонів.

Таку пропозицію він озвучив під час зустрічі з представниками молодіжних громадських організацій у понеділок у Києві, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"У мій час потрапити в хороший будзагін було дуже важко, потрапляли тільки самі перевірені і надійні хлопці. За літо в будівельному загоні можна було заробити дуже хороші гроші, по тим часам, напевно, це річна стипендія була", - згадав Азаров.

Прем'єр поцікавився у присутніх, чи знайдуться бажаючі серед студентів, якщо така ініціатива буде реалізована.

"Якщо зараз, якби хтось запропонував такі будзагони створити, пішла б наша молодь в ці будзагони чи ні? Чи потрібно нам цю ініціативу підтримувати, чи ні?", - запитав він.

Крім цього Азаров зазначив, що уряд зацікавлений у відкритому діалозі з молодіжними організаціями і пообіцяв, що на найближчому засіданні Кабміну буде затверджено персональний склад Молодіжної ради при уряді.

"З цього дня всі рішення щодо молодіжної політики буде розроблятися з вашою безпосередньою участю", - пообіцяв молоді прем'єр.

Як відомо, 19 жовтня Азаров заявив, що для накопичення першого внеску на придбання квартири за програмою "Доступне житло" молоді люди повинні працювати на двох роботах.

Ще раніше, 16 жовтня, Азаров посперечався з працівниками Запорізького автомобілебудівного заводу, запевняючи, що вони отримують менше, ніж декларує уряд, бо працюють не повний робочий день.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: