На Одещині напали на Герасим'юк

Неділя, 28 жовтня 2012, 12:48

У Одеській області напали на кандитата-мажоритарника від "УДАРу" Ольгу Герасим'юк.

Про це у Фейсбуці повідомила член виборчого списку цієї політичної сили Ірина Геращенко.

"Оля Герасим'юк приїхала на дільницю 510-511 Фонтанка, Комінтернівський район, де зафіксували каруселі. Дві тітки в машинах фіксують всіх, хто заходить на дільниці", - зазначила вона.

За словами Геращенко, Герасим'юк "намагалася це зупинити, на неї вишкірилася заступник голови дільниці, яка кричала, що вона представляє ПР, що вона викликає ПР".

"До Олі під'їхало 2 машини, вийшли 4 мордовороти, розбили фотоапарат і почали погрожувати Олі. На "общедоступном языке". Штурхнули, що це останнє попередження...Приїхала міліція, розбираються", - зазначила вона.

"Одразу після цього інциденту перестали йти голосуючі на дільницю, до того близько 100 чоловік відмічалися і на дільниці, і в машині. Це 134 округ", - наголосила Геращенко.

Як відомо, за цим же округом від Партії регіонів балотується Олександр Пресман. Раніше він визнавав, що має, крім українського, паспорт США.

Пізніше в коментарі "Українській правді" Герасим'юк повідомила наступне: "До дільниці під'їхав чорний Лексус - номери і фотографії у мене є - з якого вискочили четверо людей, вирвали з рук моєї помічниці фотоапарат і розбили об стінку".

"Потім вони підійшли до мене і хотіли відтягнути від дільниці. Я показала їм посвідчення. У відповідь вони розповіли мені матом що зі мною зроблять, якщо я звідси не виїду. І сказали, що це останнє попередження", - додала вона.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News