"УДАР" і "Батьківщина" вже думають про імпічмент Януковичу

Неділя, 28 жовтня 2012, 20:46

Партія УДАР та ВО "Батьківщина" зацікавлені в імпічменті президента.

"УДАР" має намір порушити це питання після ухвалення відповідного закону, заявив глава виборчого штабу партії Віталій Ковальчук, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Ми готові, і будемо самі ініціювати прийняття закону про імпічмент президенту і після - ставити питання про початок процедури імпічменту президенту України Віктору Януковичу", - сказав він.

При цьому він заявив, що партія "УДАР" готова найближчим часом колегам по опозиції запропонувати план спільних дій у Верховній Раді.

У свою чергу, керівник центрального виборчого штабу Об'єднаної опозиції Олександр Турчинов вважає, що слід говорити також про дострокові президентські вибори.

"Сьогодні несвоєчасним є питання про президентської кампанії 2015 року, актуальним є питання про дострокові президентські вибори", - сказав він, відповідаючи на питання про те, як бачать в об'єднаній опозиції свою участь у майбутніх виборах глави держави.

Турчинов підкреслив, що український народ на парламентських виборах висловив своє ставлення до нинішнього президента

У той же час, глава ради Об'єднаної опозиції Арсеній Яценюк нагадав, що в передвиборній програмі і підписати коаліційну угоду з ВО "Свобода" є пункт про ухвалення закону про імпічмент президента.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування