Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Канаді стурбовані виборчою кампанією і сподіваються, що ще не пізно

Середа, 3 жовтня 2012, 12:16

Міністр закордонних справ Джон Баірд та Міністр міжнародного співробітництва Джуліан Фантіно стурбовані передвиборною ситуацією в Україні

Відповідну заяву вони зробили за результатами першого проміжного звіту місії спостерігачів з виборів в Україні, повідомляє прес-служба посольства Канади.

"Попередні висновки канадської місії спостерігачів щодо перебігу парламентської виборчої кампанії в Україні викликають турботу", - сказано в заяві.

"Вільни та справедливі вибори, які відображують волю українського народу, ще можливі. Ще не настільки пізно. Ми закликаємо представників української влади повністю та терміново усунути будь-які порушення виборчого процесу", - зазначили міністри.

"Ми продовжуватимемо пильно стежити за повідомленнями спостерігачів з місця подій із наближенням українських парламентських виборів та підійматимемо ці питання з урядом України", - додали у документі.

Звіт, який був оприлюднений сьогодні, окреслює  низку питань щодо поточної кампанії, включаючи обмеження свободи слова, процедурні невідповідності, приклади підкупу виборців та неправомірний тиск на кандидатів та членів виборчих комісій.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...