Член ЦВК: Підрахунок голосів на цих виборах є досить брудним

Середа, 31 жовтня 2012, 15:46

У Центральній виборчій комісії припускають, що підсумку 100% підрахунку голосів за протоколами дільничних комісій в електронному вигляді в середу не буде.

Про це заявив заступник голови ЦВК Андрій Магера на брифінгу в середу, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Я особисто хотів би, щоб це було завершено ще вчора, але ми реалісти й розуміємо, що, можливо, й за сьогодні не буде 100% протоколів у всій Україні", - сказав він.

"Я не хочу висловлювати офіційну позицію ЦВК, оскільки мене на це ніхто не уповноважував, але скажу, як один із членів ЦВК, що ці вибори в частині підрахунку голосів є досить брудними", - додав Магера.

Так, він зазначив, що в низці округів Києва, зокрема в №223 і №211, окружні комісії намагаються ухвалити рішення про необґрунтований перерахунок голосів на окремих дільницях.

"Але вони провадять таку діяльність, якою займається сьогодні і Київ, у зв'язку з чим зараз пасе задніх по всій Україні", - додав заступник голови ЦВК.

Магера зазначив, що в роботі 223-ї окружної комісії були проблеми з моменту формування дільничних комісій, коли окружком провів жеребкування о 8 ранку, не запросивши представників низки політичних сил.

Він також не виключив, що ЦВК може розглянути питання про заміну голови комісії або окремих її членів, якщо ситуація в цьому окрузі не зміниться.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News