Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Турчинов обіцяє поступитися мандатом тому, кому він буде потрібен

Неділя, 7 жовтня 2012, 12:35

Заступник лідера "Батьківщини" Олександр Турчинов готовий буде скласти свій мандат, якщо він буде потрібний комусь із його колег, які не потраплять до парламенту.

Про це він заявив в ефірі 5 каналу в суботу, відповідаючи на питання, чому багато перевірених однопартійців не потрапили до списку.

"Коли для когось принципово в житті буде отримати мандат, буває така ситуація, я готовий буду покласти свій мандат для того, щоб людина могла його отримати, просуваючись по списку", - запевнив Турчинов.

Він додав, що вже 5 років не є народним депутатом і не відчуває з цього приводу дискомфорту.

"Проблема тільки втому, що тебе можуть в будь-яку мить обшукати, затримати", - додав політик.

Він також визнав, що відчуває образу декого зі своїх колег, які не потрапили до списку.

"Я відчуваю в декого з своїх колег образу, що ми повинні на округах, а можна було більш спокійно працювати в списках. Але нема сьогодні, мабуть, легкого шляху боротьби", - сказав Турчинов.

Заступник лідера "Батьківщини" також зізнався, що при сприятливій ситуації в країні не займався б політикою.

"Я чесно кажу, що не отримую величезного задоволення від саме публічної політики. І при можливості, коли б у країні була стабільна ситуація, коли можна було би вченому працювати своєю працею, безумовно це більш для мене цікаво. Мені більш цікаво бути проповідником в церкві, ніж, умовно кажучи, виступати в шоу Савіка Шустера", - заявив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування