У міліції кажуть, що побитий інвалід претензій не висловлював

Неділя, 7 жовтня 2012, 16:12

Обшук у квартирі родичів підозрюваного в убивстві охоронців "Каравану" Ярослава Мазурка проведено з дотриманням усіх вимог законодавства.

Про це повідомляє прес-служба київської міліції у відповідь на інформацію про побиття родича брата дружини Мазурка.

"Після закінчення обшуку власник помешкання до працівників міліції претензій не висловлював, про що письмово засвідчив у протоколі обшуку. Законність дій працівників міліції засвідчено понятими, які весь час перебували у місці проведення процесуальної дії", - стверджують у міліції.

Під час обшуку з помешкання вилучено речові докази, які мають значення по цій кримінальній справі. Згідно чинного законодавства вони були опечатані та долучені до матеріалів кримінальної справи.

У київській міліції повідомляють, що через три години після проведеного обшуку власник квартири викликав карету швидкої медичної допомоги та повідомив, що його побили працівники міліції.

"Ця інформація надійшла до територіального підрозділу міліції та була передана до Головного управління. Наразі проводиться службова перевірка", - йдеться у повідомленні.

"Керівництво столичної міліції звертається до громадян з проханням, якщо вони вважають, що працівники міліції порушили їх громадянські права - оскаржуйте їх дії у встановленому законом порядку", - зазначають в управлінні МВС.  

Фото ТСН

Раніше ТСН повідомила, що родич дружини Мазурка Анатолій, який нещодавно переніс операції з видалення пухлини мозку, заявив, що постраждав під час обшуку у квартирі.

За його словами, до квартири увірвалися 6-ро людей. Серед них були слідчі та озброєні бійці "Беркуту". Вони вдягнули на інваліда наручники та повалили його на підлогу. Потім його били по голові та зав'язували джгутом зап'ястя.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News