Литвин захопив свій округ

Понеділок, 8 жовтня 2012, 10:35

В окрузі спікера Володимира Литвина він набирає більшість голосів.

Такими є результати опитування, проведеного КМІС у 65 окрузі, до якого входять м.Новоград-Волинський, Новоград-Волинський, Баранівський, Ємільчинський та Червоноармійський райони Житомирської області.

Якби вибори до Верховної Ради України відбувалися в першій половині вересня, то за мажоритарною системою 51% всіх виборців округу віддали б свій голос Литвину.

На другому місці опинився б кандидат від опозиції Віталій Француз, за якого готові проголосувати 6% всіх виборців.

За партійними списками в цьому виборчому окрузі відносно найбільшу кількість голосів отримали б три партії, які мають приблизно однаковий рейтинг – ВО "Батьківщина" (12,9%), Партія регіонів (12,9%) і "УДАР  Кличка" (10,6%).

За КПУ проголосували би 7%.

Опитування відбувалося протягом 1-21 вересня 2012 року.  Методом особистого інтерв’ю було опитано 810 респондентів віком від 18 років.

Статистична похибка вибірки (з імовірністю 0.95 і без врахування дизайн-ефекту) не перевищує 3.6% - для показників, близьких до 50%,3.1% - для показників, близьких до 25% та 75%, 2.3% - для показників, близьких до 12% та 88%, 1.6% - для показників, близьких до 5% та 95%, 0.8% - для показників, близьких до 1% та 99%.

Як повідомили "Українській правді" у КМІС, опитування проводилося на замовлення.

Крім того, в опитуванні, проведеному на замовлення, наводяться дві графи – всі респонденти та ті, хто готовий голосувати. При цьому серед тих, хто готовий голосувати, за литвина готові віддати голоси 87,4%, а за Француза – 9,6. Однак в опитуванні не вказується, яка саме кількість людей готова голосувати.

 

На питання "Української правди", яким є відсоток людей, готовий голосувати, у КМІС повідомили, що оприлюднили лише ті цифри, які погодився подати "замовник".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування