Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міліція готова до будь-якого розвитку подій на окрузі скандального Мельника

Четвер, 1 листопада 2012, 07:49

Міліція Київщини запевняє, що не допустить порушень громадського порядку на ОВК №95 в Ірпені, на окрузі регіонала Петра Мельника.

Про це повідомляє прес-служба УМВС в Київській області.

"У деяких ЗМІ з`явилася інформація щодо ймовірності штурму невідомими особами деяких окружних виборчих комісій області з метою знищення бюлетенів і протоколів голосування, а також бездіяльності правоохоронців", - зазначають у прес-службі.

"Міліція Київської області готова до будь-якого розвитку подій і забезпечення охорони громадського порядку, а також до захисту членів окружних виборчих комісій і документації", - наголосили в міліції.

Між тим представники міліції нічого не робили тоді, коли під час підрахунку голосів на ОВК №95, там з'явилися молодики спортивної зовнішності, які оточили підхід до ОВК і стверджували, що вони є журналістами.

Так пізно ввечері в понеділок на 95 окрузі заступник начальника Ірпінського МВ ВС України Бедрій М.М відмовився відповідати, ким були люди "спортивної зовнішності", які заполонили приміщення ОВК і блокували підступи до столу місця, де перебували члени комісії.

31 жовтня представники об’єднаної опозиції заявили про можливий штурм окружкому.

Украънська правда, відео Оксани Коваленко

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування