Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Захарченко просить у Януковича майже мільярд на МВС

Вівторок, 13 листопада 2012, 11:10

Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко просить президента збільшити наступного року видатки на МВС на 980 мільйонів.

Про це він заявив на нараді керівників правоохоронних органів у вівторок.

"Цього року фінансування МВС Кабміном збільшилося лише на 4 мільйони. За рахунок внутрішнього перерозподілу коштів ми виділили ще 72 мільйони на заходи, пов'язані з запровадженням нового КПК. Водночас ми просимо розглянути можливість збільшення фінансування МВС на 980 мільйонів", - звернувся Захарченко до президента.

За його словами, "цей рік для органів МВС був знаковим та відповідальним".

"Ми на високому рівні провели Євро-2012. Наші дії отримали позитивну оцінку як в країні, так і за її межами. Міністерство ретельно готувалося до виборів та забезпечило охорону громадського порядку як під час виборчого процесу, так і під час підрахунку голосів", - заявив голова МВС.

"Незважаючи на ці масштабні події, МВС не покинуло боротьбу зі злочинністю та корупцією. Припинено діяльність 14 банд, 12 злочинних організацій, 36 організованих злочинних груп з корупційними зв'язками, завершено розслідування 1600 корупційних злочинів. Матеріальні збитки у 1,5 мільярдів гривень відшкодовані повністю", - зазначив міністр.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування