Для Януковича купили телестанції, які транслюватимуть ТВі

Середа, 14 листопада 2012, 09:08

Головне управління санаторно-курортних закладів в АР Крим ДУС уклало угоду з ТОВ "НВК "Ромсат" на придбання трьох цифрових телевізійних станцій на суму 1,53 мільйонів гривень.

Про це повідомляється в "Віснику державних закупівель", пишуть "Наші гроші".

Придбані станції мають забезпечувати прийому аналогових і цифрових ТВ каналів, та передачу ТВ сигналу через ВОЛЗ у віддалені будівлі.

В конкурсній документації опубліковано перелік 47 телеканалів, які мають транслюватись за допомогою придбаних станцій.

До цього переліку включено телеканал ТВі, трансляцію якого перед парламентськими виборами було припинено провайдером в багатьох регіонах.

Разом з тим Головне управління санаторно-курортних закладів в АР Крим ДУСі 25 жовтня відмінило свій тендер на монтаж телестанцій в смт.Форос, смт.Масандра і "Діброва-2".

Головне управління санаторно-курортних закладів в АР Крим ДУСі після перемоги Януковича на президентських виборах в 2010 році провело низку тендерів на реконструкцію державних резиденцій в Криму на загальну суму 380,97 мільйонів гривень.

Окрім цього управління придбало спортивний інвентар, меблі, столовий посуд, текстильні вироби та освітлювальне устаткування на 10,97 мільйонів гривень, автомобіль швидкої допомоги Mercedes-Benz Sprinter за 1,94 мільйонів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування