Сайт Ради "показав" проект закону про перевибори

Середа, 14 листопада 2012, 10:08

На сайті Верховної ради з'явився текст законопроекту про перевибори, який у вівторок зареєстрував член фракції Партії регіонів Олександр Козуб.

Згідно з поданим законопроектом, пропонується внести зміни до чинного закону про вибори і передбачити включення в перелік підстав для проведення повторних виборів неможливість встановлення достовірних результатів виборів в округах.

При цьому пропонується зберегти терміни проведення виборів, передбачені чинним законодавством.

Пропонується також визначити, що повторні вибори в мажоритарних округах призначаються не пізніше 30-денного терміну з дня прийняття ЦВК рішення про неможливість встановити достовірні результати.

Козуб також пропонує проводити вибори в останню неділю 60-денного терміну після опублікування ЦВК рішення про їх призначення. Таким чином у разі прийняття законопроекту, перевибори будуть призначені не пізніше 5 грудня.

"Прийняття зазначеного проекту забезпечить врегулювання питань проведення повторних виборів у разі неможливості достовірного встановлення підсумків голосування та результатів виборів депутатів в одномандатних виборчих округах", - йдеться в пояснювальній записці.

Як відомо, у вівторок у ВР був зареєстрований законопроект про перевибори у мажоритарних округах. Автор подання - член фракції ПР Козуб.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування