Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Адвокату дніпропетровського "терориста" не дають з ним зустрітися

Середа, 14 листопада 2012, 13:37

Адвокат одного за зі звинувачених у дніпропетровських терактах Дмитра Реви Оксана Томчук заявляє про перешкоджання її діяльності як адвоката.

Про це захисник заявила "Українській правді".

За її словами, суддя Індустріального районного суду Вікторія Ігнатенко створює умови, які унеможливлюють належний захист підсудного у справі Дніпропетровських терактів Дмитра Реви.

"Мені, як його захиснику, свідомо обмежують право на побачення з підзахисним, обмежують можливість доступу до матеріалів справи, що унеможливлює певні дії сторони захисту. Крім того у судовому засіданні нам не дали змоги заявити клопотання, про наявність якого суд був належним чином повідомлений", - наголосила адвокат.

Крім того, дозвіл на побачення з підзахисним Томчук надали тільки 9 листопада, вже після проведення попереднього слухання справи. Крім того, вказаний дозвіл був наданий тільки на одне побачення.

"Щоби бачитися зі своїм підзахисним, мені необхідно кожного разу отримувати дозвіл суду", - поскаржилася адвокат.

13 листопада юрист попросила про нове побачення, але станом на 14 листопада дозвіл вона не отримала. Так само як досі не отримала копії постанови суду, прийнятої за попереднім розглядом справи, ані доступу до матеріалів справи.

"Індустріальним районним судом м. Дніпропетровська заздалегідь створюються штучні перепони стороні захисту, щодо здійснення ними своїх професійних обов’язків, а також порушується право Реви на захист", - наголосила вона.

Як відомо, 27 квітня в Дніпропетровську сталося кілька вибухів. За фактом теракту, затримано 4 осіб (Віктор Сукачов, Дмитро Рева, Лев Просвірнін и Віталій Федоряк). Реву і Просвірніна звинувачують у пособництві терактам.

Разом з тим їх адвокати запевняють, що справа шита білими нитками, матеріали фальсифіковані, а свідки дали покази під тиском.

Минулої п’ятниці індустріальний суд Дніпропетровська провів попереднє слухання у справі, і відхилив усі клопотання адвокатів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування