Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У міліції назвали місце, де Развозжаєв перетнув кордон

Четвер, 15 листопада 2012, 15:15

Підстав порушувати кримінальну справу у зв'язку зі зникненням з території України російського опозиціонера Леоніда Развозжаева, у міліції немає.

Про це заявив начальник Головного слідчого управління МВС України Василь Фаринник, пише "Інтерфакс-Україна".

"Він пройшов контроль у пункті пропуску "Гоптівка". Ми знаємо, що він зараз знаходиться в Москві, ми знаємо місце його знаходження, і тому підстав порушувати кримінальну справу у нас немає", - сказав він.

За словами Фаринника, Солом'янський відділ міліції Києва провів відповідну перевірку.

"Прокуратура не скасовувала цю постанову (про відмову в порушенні кримінальної справи), немає необхідності це робити, тому що є дані про те, що він перетнув кордон", - сказав він.

Як відомо, Развозжаев, перебуваючи в Києві, звернувся до УВКБ ООН з проханням про правову допомогу в наданні статусу біженця на території України і був направлений в неурядову організацію, яка надає допомогу з подібних питань.

19 жовтня Развозжаев прибув в офіс цієї організації для реєстрації в УВКБ ООН та отримання правової консультації, звідки і зник.

14 листопада глава Державної міграційної служби Микола Ковальчук повідомив, що Развозжаєв не просив в української влади політичного притулку.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування