Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Інструкції в окрузі Ар’єва: псування бюлетенів нігтями й перснями, перекидання голосів

П'ятниця, 2 листопада 2012, 10:17

На окрузі №218 у Києві членам комісії від кандидата "П" були дані вказівки всіляко псувати бюлетені з голосами за Володимира Ар’єва та Олександра Третьякова.

Відповідні роздруковані інструкції були роздані на дільниці, де переміг Ар’єв, висунений "Батьківщиною". Їх фотографії надіслали "Українській правді" у п'ятницю.

В інструкції сказано: "Не забуваємо, хто наш кандидат (П) і завжди пам'ятаємо, що нас у комісії більше всіх".

Судячи з усього, кандидат "П" – це самовисуванець Лев Парцхаладзе (ще один кандидат на "П" по цьому округу – Микола Приходько від "Україна – Вперед!").

 

Членів комісії від нього закликали розподілитися так, щоб було зручно маніпулювати з документами при їх роздачі й підрахунку.

Також вимагали, щоб усі три члени комісії для голосування вдома були від кандидата П.

Людей закликали відловлювати в горі бюлетенів ті, що з позначками за "Ар" (Володимир Ар’єв) і "Тр" (Олександр Третьяков), - і "мазнути їм другу галочку".

 

Крім того, згідно з інструкцією, для псування бюлетенів членам комісії мали роздати накладні нігті "з пишучим стержнем" і персні, які добре пишуть.

 

"Після того, як увага притупиться, час від часу віддаємо голос Ар віддаємо Ас і кладемо у стопку Ас (Валерій Асадчев, УНП - ред.)", - написано в документі.

"При оголошенні результатів, за умови, що наші рахують і Пар, і Мир (комуніст Володимир Мирончук - ред.), від результату Мир віднімаємо 30 і 30 додаємо П. На малих і середніх дільницях віднімайте менше, тільки домовтеся, скільки", - мовить інструкція.

 

"Потрібно по максимуму намагатися всі нам не вигідні визнати недійсними, а вигідні – дійсними", - говориться, серед іншого, у ній.

 

Також рекомендується при роздачі бюлетенів ставити крапку або риску навпроти кандидата "П", а якщо помітять, називати випадковістю й "падати на дурачка".

За даними на сайті ЦВК, в окрузі №218 переміг Ар’єв із 38,85% голосів, за ним іде Третьяков, який отримав 25,77% голосів. Парцхаладзе йде третім із результатом 11,76%.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування