Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

БЕРКУТ СИЛОЮ ЗАБРАВ ПРОТОКОЛИ В ПЕРВОМАЙСЬКУ, а регіонал вкрав голову ОВК

П'ятниця, 2 листопада 2012, 17:30

У Первомайську, де триває боротьба між опозиціонером Корнацьким і "регіоналом" Травянком, Беркут силою забрав оригінали протоколів з мокрими печатками.

Про це Українській правді повідомив депутат Геннадій Москаль.

"Спочатку нам сказали, що вони будуть щось уточнювати. Ми чекали, що комісія буде працювати. Виконавча служба пообіцяла нам, що уточнення буде проходити тут, де є комісія", - розповів він.

"Але потім увірвався загін Беркуту, який зносячи все з ніг і відштовхуючи членів комісії буквально викрав протоколи", - повідомив Москаль.

"Розбили двері, кидали у членів виборчих комісій стільці, щоб винести пакет з протоколами голосування", - додав він.

"На вулиці били людей", - зазначив Москаль.

"Це демократичні вибори, про які говорив президент?" – обурився він.

За його словами, діями Беркуту керував народний депутат від ПР Майборода, який одразу після штурму забрав з собою голову ОВК та печатку.

Фото НикВести
 
 
Те що залишилось після погрому

"Поодягали маски як клоуни. Замість того, щоб Мазурка шукати, вони воюють, щоб забрати бюлетені. Бо два опозиціонери перемогли у підконтрольній Партії регіонів області", - додав Москаль.

Крім того, журналіст НикВести у своєму твітері пише повідомляє, шо "Поки беркут бив членів ОВК і людей, доверені особи регіонала Травянко вивели з будівлі голову ОВК разом із печаткою комісії!!!"

Депутати від опозиції поїхали в окружний суд в Миколаєві, куди повезли оригінали протоколів.

Крім того НикВести з посиланням на достовірні джерела видання у силоваих структурах у Врадієвці знаходяться кілька БТРів з водометами.

Між тим міліція поширила свою версію відео, зазначивши, що виконували рішення суду.

А відео зібрані невеличкі фрагменти агресивної поведінки захисників опозиціонера. Однак немає жодного кадру агресії з боку Беркуту.

Як відомо, після виборів на сайті ЦВК з'явилися дані про перемогу Корнацького за результатами оброблення 100% протоколів. Однак пізніше цифри на сайті змінилися так, що Травянко отримав більшість голосів.

У сврю чергу самовисуванець Пошехонов, який також брав участь у виборах, попросив суд визнати неправомірним рішення ОВК №13. Він також просить перерахувати голоси на 709 дільницях. Через це суд постановив вилучити оригінали протоколів.

 

Як відомо, суд постановив принести оригінали протоколів.

Раніше окружком просив суд скасувати рішення про примусову доставку оригіналів протоколів на засідання суду.

Також ОВК 132 просив зробити перерву в засіданні для того, щоб члени комісії змогли безперешкодно доставити  до суду копії протоколів, оскільки зараз вони не можуть цього зробити, бо перебувають в оточенні бійців спецпідрозділу Беркут.

Українська правда, відео 5 канал, НикВести

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування