Заступник міністра: Міліція нікого кийками не била. Це все Москаль

П'ятниця, 2 листопада 2012, 21:18

Дії міліціонерів на окружному виборчому окрузі №132 в Первомайську відповідали закону.

Про це заявив в ефірі "Шустер Live" заявив заступник міністра внутрішніх справ України Віктор Ратушняк.

"Співробітники міліції працювали відповідно до закону і не перевищували своїх повноважень", - запевнив він.

Разом з тим він звинуватив в порушенні закону депутата Геннадія Москаля, який вирвав у "Беркута" бюлетені, заявивши, що Москаль "був і поганим міліціонером, і заступником міністра".

"Іменно поведінка депутатів спричинила ці безпорядки, які були там", - заявив заступник міністра

"Оскільки представники міліції завели автобус, для того, щоб судові виконавці могли відвезти протоколи до суду, автобус був заблокований зусиллями народних депутатів. Оскільки автобус був заблокований представники виконавчої служби вирішили повернутися до окружкому для того, щоб не провокувати людей", - заявив він.

"Представники міліції не могли по іншому зайти до дільниці, бо вона була заблокована людьми, народними депутатами і їх помічниками", - заявив заступник міністра

За словами Ратушняка, "ніхто зі співробітників міліції ні гумовим ціпком не махав, ні інші засоби не застосовував. Вони тільки тримали одне одного за плече".

"Представниками міліції був створений коридор, щоб могли вийти судові виконавці", - запевнив він.

Станом на 21:30 засідання суду в Первомайську ще не почалося. Приміщення суду оточене трьома кордонами "Беркуту". Під'їзд автомобілів до суду заблоковано. Журналістів до суду не пускають.

Як відомо, після виборів на сайті ЦВК з'явилися дані про перемогу Корнацького за результатами оброблення 100% протоколів. Однак пізніше цифри на сайті змінилися так, що Травянко отримав більшість голосів.

Самовисуванець Пошехонов просить суд визнати неправомірним рішення ОВК №13. він також просить перерахувати голоси на 79 дільницях.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування