Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кличко визнав наявність заборгованості перед працівниками штабів

Четвер, 22 листопада 2012, 15:10

Лідер Удару Віталій Кличко визнав наявність заборгованості перед людьми, які працювали під час виборчої кампанії партії.

Про це він заявив на брифінгу в четвер, відповідаючи на питання про скарги працівників штабів на невиплату заробітної плати.

За його словами, в основному до агітаційних заходів залучали волонтерів, але "мажоритарщики" зверталися до помічників, щоб вони на фінансовій основі допомагали їм вести кампанію".

"Такі прохання існують, ми знаємо про такі випадки і зробимо все, щоб ті фінансові зобов'язання, які взяли на себе мажоритащики, були виконані", - сказав Кличко.

На питання про те, коли такі борги можуть бути погашені, Кличко відповів: "Я думаю на протязі місяця, максимум до нового року це питання буде вирішено".

Як відомо, раніше були оприлюднені документи, які підтверджують те, що за 2 тижні до виборів з боку центрального штабу партії було значно скорочене фінансування обласних штабів, а в деяких областях взагалі було урізане.

Так само дорученням скоротили і виплати членам ДВК та ОВК. В квоту потрапляв лиш один член ДВК, не враховуючи керівні посади.

Більше про скорочення фінансування партією читайте в статті "Української правди".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування