Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко підставив Тимошенко плече, Кличко побажав мужності

Вівторок, 27 листопада 2012, 14:05

Засуджений екс-голова МВС Юрій Луценко передав засудженій екс-прем’єру Юлії Тимошенко привітальну записку до дня народження.

Як пишуть на сайті "Коментарів", він написав її напередодні.

"Ти – не просто великий оптиміст, але ще й нескінченний енергайзер для всіх, для кого Україна і свобода – не порожні слова", - звернувся Луценко до Тимошенко.

"Я пишаюся тим, що був з тобою і в часи перемог, і в часи випробувань", - зізнався екс-міністр.

Він упевнений, що все колись стане "на свої місця" – важливо лише "коли, як і з ким".

 

"Тому на день народження бажаю тобі вірних друзів, здоров’я та безліч подоланих ворогів. На цьому шляху завжди можеш розраховувати і на моє плече, голову і руки", - заявив Луценко.

Лідер партії УДАР Віталій Кличко також відправив Тимошенко лист із привітанням, у якому побажав їй "мужності й витримки", міцного здоров'я та сили.

"Ваша незламність, воля, сила духу сьогодні є прикладом для багатьох громадян в Україні і світі", - говориться в листі, поширеному "УДАРом".

"У Верховній Раді України та поза нею партія "УДАР" та інші опозиційні сили зроблять усе необхідне, аби домогтися звільнення політичних в’язнів. Тож сподіваюся, що невдовзі матиму нагоду привітати Вас на волі, у колі справжніх друзів", - зазначив Кличко.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...