Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

"Батьківщина" каже, що в її кандидата крадуть перемогу на Вінничині

Субота, 3 листопада 2012, 02:08

"Батьківщина" продовжує заявляти про фальсифікації результатів голосування на окрузі №11 у Вінниці, де перемогу отримала кандидат від об’єднаної опозиції Наталія Солейко.

Як заявив заступник керівника Центрального виборчого штабу об’єднаної опозиції Сергій Пашинський, продовжуються фальсифікації на користь провладного кандидата Олександра Домбровського.

 "Ми дізналися, що Центральна виборча комісія всупереч закону про вибори народних депутатів змінила голову окружної виборчої комісії №11 у Вінниці і замість Сергія Сітарського, який представляв "Батьківщину", призначила головою представника влади Ольгу Стадник", - повідомив Пашинський, якого цитує прес-служба ООБ.

За його словами, таким чином було відкрито дорогу для фальсифікації на користь провладного кандидата.

"Буквально за 15 хвилин роботи призначеного голови виборчої комісії була дана незаконна команда на перерахунок бюлетенів, і за цей же короткий час вже визнано недійсними 380 бюлетенів за опозиційного кандидата Наталію Солейко", - розповів Пашинський.

На момент обробки ЦВК 83,6% протоколів в окрузі Солейко випереджала Домбровського на 487 голосів. У середу "Батьківщина" зявляла про знищення бюлетенів Солейко в приміщенні ОВК.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...