Пилипишин у суді вимагає перерахунку голосів по 11 дільницях

Субота, 3 листопада 2012, 13:02

В Київському апеляційному адмінсуді представник Віктора Пилипишина вимагає, щоб Центрвиборчком провів перерахунок голосів по 11 дільницях.

Про це розповів адвокат Пилипишина В’ячеслав Буянін, повідомляє кореспондент "Української правди" з місця події.

За його словами, в суботу вранці Пилипишин дав доручення збільшити вимоги до відповідача, яким виступає ОВК №223 та ЦВК.

Буянін додав, що кандидат в депутати вимагає визнати бездіяльність ОВК, дозволити вилучення документації по цих 11 дільницях та провести перерахунок голосів у ЦВК.

Після перерви у судовому засіданні Київського апеляційного адмінсуду представник Пилипишина знову змінив позовні вимоги.

"Ваша честь, дозвольте заявити уточнення", - сказав він.

За словами Буяніна, вони просять вилучити всю виборчу документацію в ОВК і доставити її в ЦВК, і щоб представники окружкому здійснили повторний перерахунок голосів по цих 11 округах в приміщенні ЦВК. А також зобов’язати Центрвиборчком встановити результати виборів.

У свою чергу представники Левченка вважають, що це "рейдерські дії для того, щоб сторона Левченка не змогла підготуватись до засідання".

В свою чергу один з трьох суддів, які ведуть засідання, запропонував зобов’язати Пилипишина з’явитися до суду, оскільки він "часто через телефон змінює вимоги".

Як відомо, 2 листопада Пилипишин через суд домігся дозволу на перерахунок голосів на 10 дільницях.

Окружком планував його розглянути у суботу.

Водночас комісія ще має прийняти 4 уточнені протоколи з інших дільниць.

Як відомо, у п’ятницю ЦВК змінила голову ОВК в цьому окрузі. Комісію очолила Ольга Гагаріна від "Батьківщини".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування