Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зниклий голова ОВК з Первомайська привіз протоколи до ЦВК. Йому стало погано

Субота, 3 листопада 2012, 16:12

Голова ОВК № 132 (Первомайськ, Миколаївська область) Василь Микитюк привіз до Центрвиборчкому протокол про результати виборів в окрузі.

Як передає УНІАН, документація з округу № 132 знаходиться у коробці з печаткою Миколаївського окружного адміністративного суду.

Зараз робоча група ЦВК приймає від цієї комісії протоколи дільничних виборчих комісій округу.

Після цього протокол окружної виборчої комісії оголошуватиметься на засіданні ЦВК.

Як пізніше повідомили УНІАН представники ОВК №132, які здають документи до Центрвиборчкому, Микитюку вже у приміщенні ЦВК стало зле і йому наразі надають необхідну медичну допомогу.

Як повідомлялося, у Миколаївській області суд ухвалив рішення витребувати в ОВК № 132 оригінали протоколів або їхні копії для розгляду в суді під час слухання позову кандидата Анатолія Пешехонова, який заявив про "зникнення", за підсумками підрахунку, 40 голосів виборців, відданих за його кандидатуру.

У Первомайській виконавчій службі ухвалили рішення везти до суду оригінали. Представники опозиції заявили, що таким чином суд втручається у виборчий процес. Виник конфлікт, під час якого минулої ночі силовим діями бійці "Беркута" і судові виконавці намагалися доставити протоколи до суду.

Народний депутат Геннадій Москаль, який прибув до Первомайська, забрав винесені з ОВК № 132 протоколи і повернув їх у будівлю міськвиконкому, де працює комісія.

У п’ятницю ОВК звернулася до суду з клопотанням про відміну постанови про витребування протоколів для розгляду їх у залі суду. Миколаївський окружний адміністративний суд ухвалив рішення про перерахунок голосів в окрузі №132 у залі суду.

У суботу о 6.00 Миколаївський окружний адмінсуд відхилив позов про визнання незаконним протоколу про результати голосування в 132-му окрузі.

Москаль у суботу заявив, що працівники міліції і судові виконавці підмінили оригінали виборчих протоколів Первомайської ОВК № 132 під час їхнього транспортування до Окружного адміністративного суду Миколаєва.

За попередніми даними на сайті ЦВК після підрахунку 100% голосів, в окрузі №132 перемагав опозиційний кандидат Аркадій Корнацький. За добу дані на сайті змінилися на користь кандидата від Партії регіонів Віталія Трав’янка.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування