Постраждалий від "Беркуту" в Первомайську в лікарні, але живий

Субота, 3 листопада 2012, 21:47

Інформація про загиблого в результаті сутички з "Беркутом" у Первомайську хлопця не підтвердилася.

Як повідомив "Обкому" керівник прес-служби миколаївського обласного штабу Об'єднаної опозиції Ярослав Індиков, постраждалий хлопець живий, але перебуває в лікарні.

Крім того, журналіст видання "НикВести" Олег Деренюга написав у своєму Twitter: "На щастя, інфа про померлого не підтвердилася. Зате знайшли людину з поламаною рукою після бійки".

Раніше видання "Преступности.нет" із посиланням на лідера обласного штабу Oб'єднаної опозиції "Бaтькiвщинa" Вадима Mepікoва повідомило, що в Первомайській центральній районній лікарні помер чоловік, який постраждав у сутичці з "Беркутом" під будівлею ОВК №132 в п'ятницю.

B той же час в секторі зв'язків з громадськістю УМВС України в Миколаївській області дану інформацію не підтвердили.

За даними СЗГ, в п'ятницю станом на 18:30 після подій, які сталися під окружкомом №132, з травмами ні в Першотравневу центральну районну лікарню, ні в Першотравневу центральну міську багатопрофільну лікарню ніхто не потрапляв.    

Як повідомлялося, в Пepвoмaйcку "Беркут" штурмом захопив окружком. Як заявила опозиція, в результаті сутичок одна людина потрапила в реанімацію. B той же час в МВС України заявили, що до лікарні, окрім міліціонерів, ніхто не звертався.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування