Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мер Черкас вже збирає факти, як опозиціонер "нахабно скуповував голоси"?

Понеділок, 5 листопада 2012, 11:39

Мер Черкас Сергій Одарич заявляє, що в місті перемогли кандидати, які купували голоси виборців.

Про це він сказав на прес-конференції в понеділок у Черкасах, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Ми маємо в місті яскраво виражену картину, коли перемагають кандидати, які нахабно купують голоси, індивідуально скуповують їх. Тоді як не отримують підтримки люди, які інвестують в місто. Це такий неприємний сигнал. І сьогодні дійсно виникає питання про введення виборчого цензу за рівнем достатку. Бо перемагають ті, хто купує голоси індивідуально", - сказав Одарич

За його словами, зараз збираються документи і свідчення, що підтверджують факти підкупу виборців.

"На жаль, це мало місце. Я не готовий сказати, наскільки це було масштабно, але цілеспрямовано велася робота з оплатами голосів", - підкреслив мер.

Він не став заперечувати, що підтримував президента ВАТ "Азот" Валентину Жуковську, яка є кандидатом-самовисуванцем по 194 виборчому округу.

"Я її підтримував і вважаю, що вона зробила дуже багато корисного для міста. Переконаний, що те, про що ми домовилися з "Азотом", всі ці проекти ми доведемо до кінця", - сказав Одарич.

Як відомо, в 194 виборчому окрузі переміг опонент Жуковської – кандидат від об'єднаної опозиції Микола Булатецький. Підрахунок голосів затягувався, а самого Булатецького намагалися захопити.

Жуковська і член Партії регіонів Парамонов подали 19 позовів до суду про визнання недійсними виборів на окремих дільницях, де переміг член "Батьківщини".

Як відомо, Жуковська вважається близькою до групи Фірташа-Льовочкіна. Вона очолила тимчасову адміністрацію Надра-банку після його придбання Дмитром Фірташем.

Син Жуковської був одним з небагатьох начальників управлінь секретаріату Ющенка, хто зберіг посаду після інавгурації Януковича. Під час виборчої кампанії Фірташ особисто приїздив у Черкаси підтримати Жуковську - за гроші олігарха був реконструйований місцевий будинок культури.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування