Лисов визнав, що програв Терьохіну в 211 окрузі

Вівторок, 6 листопада 2012, 10:55

Кандидат у депутати від Партії регіонів Ігор Лисов визнає свою поразку в окрузі №211 у Києві.

"На жаль, політична заангажованість перемогла. Виборче законодавство недосконале, а кандидатів-мажоритарників сприймають лише як політиканів. Сьогодні, на жаль, ми не перемогли", - йдеться в його заяві, поширеній 6 листопада.

"Виявлені чисельні порушення у 211 окрузі зафіксовані та визнані судами. Але ситуація в країні вимагає політичної стабільності…", - додає Лисов.

Він подякував тим "десяткам тисяч виборців Голосіївського району" столиці, які віддали за нього свій голос, за довіру й підтримку.

"Ви побачили конкретні справи і почули те, що я намагаюся донести до голосіївців багато років: одна реальна справа значно вагоміша, ніж порожні обіцянки та політичні гасла", - заявляє Лисов.

"Вірю, що демократичність, чесність, прозорість волевиявлення завжди будуть пріоритетними для всіх громадян нашої держави", - додає він.

Лисов пообіцяв "продовжувати свою роботу над покращенням життя мешканців Голосіївського району і міста Києва" і висловив сподівання на подальшу підтримку городян.

Як відомо, в одномандатному виборчому окрузі №211 у Києві змагалися кандидат від "Батьківщини" Сергій Терьохін та "регіонал" Ігор Лисов.

За даними ЦВК, Терьохін отримав 30,40% голосів, а Лисов 26,51%, однак апеляційний суд дозволив перерахувати голоси на понад 40 дільницях у окрузі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування