У окрузі Пилипишина-Левченка рахують всупереч рішенню ЦВК

Вівторок, 6 листопада 2012, 17:17

На засіданні окружної виборчої комісії №223, де балотуються "свободівець" Юрій Левченко та самовисуванець Віктор Пилипишин, рахують бюлетені.

Про це у своєму блозі на "Українській правді" пише журналіст Наталя Соколенко.

"ОВК 223, Щербакова, 49 всупереч рішенню Верховної Ради і Центрвиборчокму про нові вибори на окрузі комісія розпочала перерахунок бюлетенів", - зазначила вона.

 Фото Roman Chornomaz

"Зараз розривають пакети з бюлетенями, а там кожен другий бюлетень за Левченка зіпсований", - додала журналіст.

В свою чергу лідер "Свободи" Олег Тягнибок на мітингу під ЦВК заявив, що "на 223-му увечері комісія прокинулася, і ОВК почала перераховувати".

"Але вже на першій дільниці за Левченка залишили 60 голосів, а 400 нібито зіпсуті бюлетені. Ми прекрасно розуміємо, що це фальсифікації", - додав він.

При цьому кореспондент УП уточнив, що при перерахунку однієї дільниці виявилося, що 288 бюлетенів були зіпсовані. На них стояло дві позначки. Одна за Левченка, друга за Пилипишина.

У свою чергу прихильник кандидата Віктора Пилипишина Михайло Наконечний, коментуючи цю ситуацію, заявив: "На цій дільниці дійсно відбулася фальсифікація, але не дуже зрозуміло, в чию сторону".

"Зіпсовані бюлетені лежали в стопці за Левченка, і тому не можна розглядати цю ситуацію однобоко. Чомусь жоден спостерігач від "Свободи" не заявив про якісь порушення. Спостерігачі від Пилипишина помітили, що відбуваються певні маніпуляції з бюлетенями, зафіксували і звернулися до дільничної комісії і написали скаргу в ОВК", - зазначив він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування