Шевченко: Європа все відклала до ясності в Україні

Четвер, 8 листопада 2012, 21:21

Саміт Україна - ЄС та Угода про асоціацію з Євросоюзом відкладаються на невизначений час, до ясності по виборах в Україні.

Про це у четвер заявив депутат від БЮТ Андрій Шевченко в ефірі телеканалу ТВі.

"Я в понеділок літав на нараду в Варшаву. Вона була за закритими дверима за участі представників ОБСЄ, Єврокомісії та ПАРЄ", - зазначив він.

"Я можу сказати про враження від оцінки виборів. По-перше, саміт Україна - ЄС відкладається на невизначений час, рішення буде ухвалене після того, як буде врегульована ситуація. По-друге, Угода про асоціацію теж відкладається до ясності по цих виборах. Євросоюз сказав, що він повинен почекати", - розповів депутат.

"Це - вже негативні наслідки, які ми понесли за ці півтора тижні протистоянь. Також серйозно ускладнюється розмова по іншим питанням: безвізовий режим і так далі", - додав Шевченко.

Він також уточнив, що "на цій зустрічі був присутній експерт Ендрю Вілсон, який в понеділок розразився критичною статтею про Україну".

"Він (Вілсон) заявив, що час переходити до персональних санкцій. Це - прямий наслідок, того "бєзпрєдєла" та "бардака", що відбувається на мажоритарних округах", - розповів Шевченко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...