Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Спортсмена посадили на 10 років за напад на бізнесмена в Києві

Субота, 1 грудня 2012, 20:57

Солом'янський райсуд Києва виніс вирок чотирьом учасникам розбійного нападу на столичного бізнесмена, організатором якого був відомий український спортсмен-ковзаняр.

Про це повідомляє газета "Сегодня" з посиланням на прес-службу прокуратури Солом'янського району Києва.

У травні 2010 року пізно ввечері злочинці напали на бізнесмена, коли той повертався додому з автостоянки. Жорстоко побивши чоловіка, чоловіки силою посадили його в свою машину і відвезли до озера. Там відібрали у бізнесмена цінні речі та ключі від його BMW.

Зв'язавши потерпілому руки і ноги скотчем, зловмисники залишили його на березі озера. Самі повернулися на автостоянку, звідки викрали автомобіль потерпілого.

Як з'ясувалося, керував бандою давній знайомий бізнесмена, який працював дитячим тренером з зимових видів спорту і в минулому був відомим ковзанярем.

За словами державного обвинувача Ольги Дяченко, судовий розгляд справи тривав більше 2 років. Підсудні так і не визнали своєї провини і намагалися всіляко затягувати судовий процес.

Спортсмену - організатору розбійного нападу - суд призначив 10 років 6 місяців позбавлення волі, іншим трьом співучасникам злочину - від 8 до 10 років ув'язнення.

Крім того, суд задовольнив цивільний позов потерпілого, по якому засуджені повинні оплатити йому моральну шкоду в розмірі 600 тис. грн.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування