Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У КПУ заявили, що їхнього депутата теж силою тягнуть у більшість

Вівторок, 11 грудня 2012, 09:52

Компартія має намір розглянути питання щодо підтримки кандидатури Миколи Азарова на посаду прем'єр-міністра у вівторок.

Про це в ефірі телекомпанії ICTV 10 грудня сказав депутат Верховної Ради від фракції КПУ Олександр Голуб.

"Це питання дійсно не вирішене. Завтра (11 грудня) буде засідання президії центрального комітету, що і буде ухвалювати рішення щодо цього питання", - сказав він.

Разом із цим депутат відзначив, що існує ймовірність наявності планів у Партії регіонів, при яких кандидатура Азарова не набере достатньої підтримки в парламенті, після чого буде внесена інша кандидатура.

"Є версія про те, що існують протиріччя усередині кланів Партії регіонів, і про те, що хтось хоче таким голосуванням "спалити Азарова" і просунути іншої людини", - відзначив він.

При цьому Голуб підкреслив, що КПУ приймаючи рішення з цього питання має зважити, хто може бути призначений прем'єром, у випадку якщо парламент не схвалить кандидатуру Азарова.

Голуб також заявив, що на новообраного депутата від КПУ Романа Шугала здійснювався тиск із метою його переходу в більшість.

Як повідомлялося, депутат Ради від фракції блоку "Наша Україна-Народна Самооборона" Ксенія Ляпіна сумнівається в схваленні парламентом кандидатури Азарова на посаду прем'єра.

Голова фракції ПР у Раді Олександр Єфремов пояснює подання Януковича на призначення прем'єром Азарова необхідністю продовження обраного політичного курсу.

9 грудня Янукович звернувся із проханням до Ради схвалити призначення Азарова на посаду прем'єра.

Українські новини

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: