Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" вже обіцяють "багато голосів" за Азарова і Рибака

Вівторок, 11 грудня 2012, 21:56

Для затвердження кандидатур глави Верховної Ради і прем’єр-міністра Кабінету Міністрів знайдеться достатньо голосів депутатів.

Таку думку озвучив депутат від Партії регіонів Володимир Олійник в ефірі 5 каналу, коментуючи можливість позитивного голосування за кандидатів від Партії регіонів на посаду спікера парламенту і прем’єра уряду.

"Завтра ми почуємо позицію комуністів і можливо позицію багатьох тих депутатів, які пройшли в Верховну Раду через самовисування, і думаю, що буде багато голосів, для того щоб затвердити і голову Верховної Ради, це кандидатура Рибака, і також дати згоду на затвердження прем'єр-міністром Миколи Яновича Азарова", - зазначив він.

"Ті люди, які пройшли в Верховну Раду, в тому числі і самовисуванці, вони відповідальні. Вони розуміють, що далі зволікати з формуванням керівництва Верховної Ради і перетворювати смішну цю історію у спікеріаду, а також невчасне формування уряду безперечно відіб’ється на позиції України, як на міжнародному рівні, та і внутрішньому", - підсумував "регіонал".

Як відомо, на посаду прем'єра президент пропонує призначити Миколу Азарова, а на посаду спікера Партія регіонів висунула кандидатуру Володимира Рибака.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: