Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кабмін створить новий орган дерибану

Середа, 12 грудня 2012, 14:38

Кабінет Міністрів готує пропозиції щодо створення в Україні нового Національного агентства з інфраструктурних проектів, діяльність якого координуватиме уряд через віце-прем'єр-міністра - міністра інфраструктури.

Відповідна інформація міститься в проспекті емісії єврооблігацій держпідприємства "Фінансування інфраструктурних проектів" ("Фінінпро"), яке має агентство "Інтерфакс-Україна".

Нове агентство здійснюватиме державну політику щодо розвитку спортивної, туристичної, транспортної та соціальної інфраструктур, створення оптимальних умов для отримання права на проведення в Україні зимових Олімпійських ігор 2022 року.

Його діяльність також буде спрямована на підготовку та проведення в Україні чемпіонату Європи з баскетболу в 2015 році.

Згідно з документом, Нацагентство з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини Євро-2012 та реалізації інфраструктурних проектів ("Укрєвроінфрапроект"), як очікується, буде ліквідовано 1 січня 2013 року.

При цьому Міністерство інфраструктури України виступить правонаступником прав і обов'язків "Укрєвроінфрапроект", зокрема забезпечить повне і своєчасне виконання зобов'язань емітента за облігаціями та іншими позиками.

Очікується, що законодавчі акти зі створення нового агентства буде ухвалено одночасно з документами із ліквідації "Укрєвроінфрапроект".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування