Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міліція взялася за спилювання паркану, а "Свобода" готова знову "порізати"

Середа, 12 грудня 2012, 16:00

Співробітники міліції документально зафіксували факт спилювання народними депутатами металевої огорожі біля будівлі парламенту і згодом здійснять перевірку.

"Міліція задокументувала факт спилювання забору депутатами і незабаром здійснить перевірку", - повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у столичному главку міліції.

При цьому в міліції зазначили, що в питанні перевірки можуть виникнути певні труднощі, оскільки раніше представники столичних органів влади та Верховної Ради заявляли, що не знають, кому належить цей паркан і хто його встановлював.

У свою чергу, депутат від ВО "Свобода" Руслан Кошулинський заявив, що огорожу біля Верховної Ради знищено, щоб не відділяти депутатів від народу.

"Враховуючи те, що Верховна Рада не може бути відділена від людей, то незрозуміло, чому парканами перекривають прохід до Верховної Ради", - цитує його УНІАН.

"Ми завжди тут гуляли. Чому немає паркана біля Білого дому?", - додав "свободівець".

"Ми свідомі того, що ми сьогодні робимо", - запевнив Кошулинський.

При цьому він пожартував: "Сьогодні вночі свято Андрія – релігійне свято, і враховуючи те, що ми завжди святкуємо Андрія, це подарунок Андрію Іллєнку".

Кошулинський заявив, що ворота вони нікуди не забиратимуть, а якщо їх знову встановлять, то "що, нам складно ще раз порізати?". "Нам не складно це зробити", - сказав він.

Як повідомлялося, у вівторок перед вечірнім засіданням парламенту народні депутати ВО "Свобода" розпилювали паркан, зведений біля будівлі Верховної Ради. Серед тих, хто безпосередньо зносив паркан, був і лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: