Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Суд виселив вчительку із будинку у центрі Києва

Четвер, 13 грудня 2012, 21:54

Печерський райсуд постановив позбавити київську вчительку Ніну Москаленко права власності на землю та житло у центрі столиці і виселити її з помешкання.

Відповідне рішення суд прийняв у четвер, повідомляє прес-служба партії "Свобода".

"Близько 30 хвилин тому було винесено рішення у справі. Суд без жодних підстав ухвалив рішення: позбавити Москаленко права власності на землю та житло і виселити її з помешкання", - зазначають в політсилі.

"Законної сили рішення набирає через 10 днів з дня оголошення, але враховуючи бандитські методи і ігнорування закону, ми очікуємо на активні дії рейдерів ще до ранку", - уточнили в партії.

Як повідомлялося раніше, невідомі тривалий час намагаються вижити жінку з будинку по провулку Землянський, 14, де з 50-х років жили її батьки.

Жінці належить 2/3 будинку, власник ще 1/3 будинку наразі невідомий. Однак із квітня 2012 року, від цього власника на адресу Москаленко почали надходити вимоги продати йому її частину будинку.

"Вчителька на це не погодилась. Тоді їй стали погрожувати невідомі. У середині червня група молодиків приїхала і почала розбирати огорожу будинку. Коли Москаленко вийшла, щоб їм завадити, жінку побили", - розповідають в "Свободі".

В ніч на 11 грудня після початку судового слідства у справі Москаленко на її будинок було вчинено напад, завдано матеріальних та моральних збитків з метою тиску на жінку.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...