Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кличко співпрацюватиме зі "Свободою", а "регіоналів" переконуватиме "силою думки"

П'ятниця, 14 грудня 2012, 13:18

Фракція УДАР співпрацюватиме з колегами зі "Свободи" у питаннях обстоювання національних інтересів України.

Про це на брифінгу у п’ятницю заявив лідер УДАРу Віталій Кличко, коментуючи заклики членів Європарламенту не співпрацювати зі "Свободою" через її антисемітські погляди.

"Кожній парламентській партії виборці дали право обстоювати її інтереси. І якщо ця (співпраця) стосуватиметься демократичних напрямків щодо розвитку України або інтересів українців, ми будемо співпрацювати", - сказав він.

Разом з тим Кличко заявив, що його політична сила є "самостійною, попри те, що під час виборчої кампанії поширювалася інформація про те, що за нею хтось стоїть".

За його словами, депутати його фракції є експертами в усіх напрямках, і з них "можна було б навіть сформувати набагато ефективніший уряд".

Водночас Кличко не зміг відповісти на запитання, які парламентські комітети відійдуть УДАРу, оскільки, за його словами, їхній розподіл не узгоджений всередині опозиції.

Він також нагадав, що до його фракції вже приєдналися 2 самовисуванці і сказав, що очікує подальшого її розширення.

За словами Кличка, зараз проводяться переговори ще з кількома самовисуванцями. Однак він не зміг назвати прізвищ цих людей, оскільки на них "чиниться шалений тиск".

Також, за словами Кличка, його фракція зареєструвала постанову про створення ТСК щодо зловживань на виборах.

Коментуючи парламентську діяльність, Кличко зазначив, що його фракція продовжуватиме "переконувати колег силою думки", однак готова обстоювати інтереси виборців "будь-якими законними методами".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...