Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Начальник міліції у мороз брандспойтом розганяв протестувальників

Понеділок, 17 грудня 2012, 21:54

Начальник міліції брандспойтом розганяв жителів трьох сіл Бахчисарайського району, які перекрили трасу Євпаторія-Севастополь.

Пайовики, у яких відбирають наділи, на дорозі спалили опудало рейдера, а потім - шини, повідомляє ТСН.

"Гасити пожежу взявся особисто керівник міліції громадської безпеки району. Проте раптово націлив брандспойт на операторів та залив відеокамери. Прокоментувати свій учинок підполковник відмовився", - йдеться у повідомленні.

"Селяни не заспокоїлися, лягли просто на дорогу, вимагаючи зустрічі з владою. Урядовець, що приїхав до пайовиків, пообіцяв їм підтримку влади у судах та швидку перемогу", - додали журналісти.

"Законослухняні методи використовували, вже тепер я не знаю, що нам залишається. Люди вже, ви бачите, доходять до крайнощів. Кидаються під машини, тобто, землю ми свою все одно не віддамо, будемо воювати. Може, дійде навіть ще гірше, але землю не віддамо!" - заявила учасниця акції Ірина Нерушимцева.

Уже вісім років селяни судяться за свої паї. Землю, яку їм надали у власність після розпаювання колгоспу, намагається відібрати агрофірма, що проголосила себе його правонаступницею.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування