Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Потяг Колеснікова" знову зламався

Четвер, 20 грудня 2012, 13:07

Потяг "Хюндай" рейсу Київ-Донецьк знову зламався.

Про це повідомляє 5-й канал.

За інформацією журналіста каналу Азада Сафарова, який перебуває у потязі, близько 11:00 потяг став посеред поля на Харківщині.

"Відімкнене світло і опалення, тож у вагонах дуже холодно. І пасажирам довелося чекати півтори години на прибуття тепловоза, що мав їх відбуксирувати до найближчої залізничної станції", - йдеться у повідомленні.

"Як пояснили нам провідники, проблема не у самому потягу, як вони кажуть, а у перепадах електричної напруги. Зараз до нас приїхав тепловоз, він нас повезе назад у Лозову - як кажуть провідники, це займе десь 20 хвилин - там "Хюндай" будуть намагатися знову підключити до електромережі", - розповів журналіст.

"Якщо це не вдасться зробити - ми пересядемо на інший потяг. В "Хюндаї" дуже холодно, люди скаржаться - вони кажуть, що вже не перша поломка, що вони більше не збираються їздити цим потягом. Тут є також матері з дітьми, дітям холодно, навіть щоб попросити кип’яток - вони мають за це заплатити 5 гривень", - заявив Сафаров.

Водночас, Укрзалізниця повідомляє, що зараз триває розробка нових способів компенсації за затримку потягів.

"Наразі перевізником передбачено лише повернення частини чи повної вартості квитка. В Укрзалізниці зазначають - зараз не йдеться про відшкодування моральних чи інших збитків, пов’язаних із затримками у русі", - йдеться у повідомленні.

Як відомо, з настанням зими сталася ціла низка поломок поїздів "Хюндай". Експерти стверджують, що це пов'язано з тим, що нові поїзди не пройшли випробування, зокрема, в умовах зими.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування