"Свободівці" і підприємці штурмували Одеську міськраду

П'ятниця, 21 грудня 2012, 11:03

У п'ятницю Одеська міська організація ВО "Свобода" разом з підприємцями штурмували приміщення ради.

За інформацією прес-служби партії, відповідні дії були вчинені на знак протесту проти "антинародної діяльності, корумпованості та непрозорості діяльності Одеської міськради".

"Це сталося після того як на сесію міськради протизаконно не був допущений народний депутат Павло Кириленко", - йдеться в повідомленні прес-служби.

 

За словами "свободівців", вони делегували Кириленка для висловлення позиції громади на сесії ради.

"Однак охорона брутально порушила Закон України "Про статус народного депутата України" й Конституцію України та почала у жорсткій формі перешкоджати народному депутати у його діяльності", - сказано в повідомленні.

 

"Аби допомогти своєму обранцю, близько півтори сотні обурених активістів вдалися до штурму міської ради. Однак охорона застосувала проти громади та народного депутата сльозогінний газ та водомети", - повідомили "свободівці".

За їх словами, наразі з вибитих вікон та дверей продовжують розпилювати воду при вуличній температурі – 5.

 

"Міський голова, уникаючи відповідальності та гніву громади, втік з місця події. Депутати ж міськради мотивують антинародну та антизаконну поведінку охорони тим, що міськрада нібито ухвалила рішення не допускати на сесію народного депутата", - сказано в повідомленні.

"Свободівці" уточнили, що Кириленко мав намір виступити на сесії із заявою про "антинародну діяльність місцевої влади, зокрема щодо знищення середнього класу, ситуації навколо ринку "Привоз" та "7-й кілометр".

Фото Думкая.net

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування